Hvem er vi?  

Rune – 52 år, Yachtskipper af 3. grad, har sejlet og været i berøring med det våde element i det meste at sit barne- og voksenliv. Har sejlet tur- og kapsejlads i kortere og længere distancer (eks. Fyn Rundt/Sjælland Rundt), men typisk inden for de dansk-svenske farvande. Har haft i alt 5 forskellige sejlbåde startende med en

Siden er det blevet til en lidt anden bestykning af flåden, så i dag har vi:

Rune har 2 drenge på 15 hhv. 18 år, ikke med Pernille, men en tidligere (hav)frue. Rune og Pernille er faktisk ikke gift, men lever sammen sådan lidt på Polsk. Det skulle efter forlydende være meget oppe i tiden i disse dage.

Rune er mat/fys student fra 1975, har læst lidt ekstra om aftenen, herunder lidt HD på Handelshøjskolen. Startede sin erhvervskarriere direkte efter Gymnasiet med 3 års diverse jobs som maskinfører og lagermand, hvorefter det blev IT-branchen, der bidrog venligt til Runes overlevelse. Efter 23 år i forskellige IT-virksomheder, afbrudt af omkring 6 års selvstændig virksomhed, arbejder Rune nu som Solution Manager i CSC.

Pernille – 48 år, Vandmand af stjernetegn, har duelighedsbevis. Har sejlet de sidste 11 år. De sidste ti år sammen med Rune, og købte Banner 30-en og Atlantic 49 sammen med ham. 

Pernille er mat/fys student fra 1979, bankuddannet og har suppleret med forskellige eksaminer – Merkonom, HD og et sidefag i Psykologi fra Roskilde Universitet. Erhvervskarrieren startede som vikar på en skole, 15 år i forskellige pengeinstitutter, 1 år i IT-branchen og de sidste 12 år i  DONG Energy (tidl. NESA) , hvor hun arbejder som Training Manager.

Skipper mener, at et billede bagfra er langt det kønneste af Pernille!